Ndrysho kërkimin tuaj
5 shpallje
FOTOGRAFI
Jap lokalin me qira

Lokali posedon 54 m2 dhe I pershtatshem per zyre,ordinanc dhe minimarket

çmimi  120€

Publikuar më Aug 13, 2020
Jipet objekti me qera

Jap objektin me qera prej Dates 01.10.2020 me mundesi edhe me heret - 1300m2 - Nxemje dhe Klimatizim -...

çmimi  3200€

Publikuar më Aug 10, 2020
Lokal afarist me qira

Lëshohet lokali afarist me qira 50m2. Lokali ka 2(dy) hymje (lindje dhe perendim). Lokali ka 1 banjo....

çmimi  230€

Publikuar më Jul 26, 2020
Objekt afariste

Leshohet objekti me qera! Lokacioni: Rr.Uçk-Prishtine(ish-banka per Biznes)


Publikuar më Jul 18, 2020
Objekti per qera

ipet me qira Ka një sipërfaqe prej 750m2, ka podrumin dhe pesë kate të cilat mund të shfrytëzohen në mënyrë...


Publikuar më Jul 09, 2020