Leshohet lokali me qera


300€
Publikuar më May 09, 2024 | Numri i Vizitave: 509 | ID: #0645
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Info shtes për adresë: Afer Rruges B, Rruga Uran Ajeti
Numëri i telefonit: +38344176113
Sipërfaqja: 45 m2
Përshkrimi

Me kënaqësi do të ju prezentojë në lidhje me mundësinë për të marrë një lokal me qera tërheqës dhe funksional afër rrugës B, në rrugën Uran Ajeti, në një pozicion të favorshëm. Lokali ka të gjitha tiparet e nevojshme për të zhvilluar veprimtari të ndryshme dhe do të jetë një zgjedhje e shkëlqyer për projektin tuaj. Me një vendndodhje të favorshme afër rrugës B, ky lokal ofron:

1. *Lokacion Ideale:* Me vendndodhjen pranë rrugës B, ky lokal është i lehtësisht i aksesueshëm nga të gjitha anët, duke siguruar shumë mundësi për reklamim dhe hyrje të lehtë për klientët.

2. *Komoditet dhe Përshtatshmëri:* Lokali është i rregulluar dhe i gatshëm për përdorim, me sistemin e nxemjes qendrore, çka e bën të përshtatshëm për përdorim gjatë gjithë stinëve. Përfitoni nga këto kushte komode që do të ndihmojnë në shpërndarjen e produktit ose shërbimit tuaj.

3. *Shumë Mundësi Veprimtarie:* Ky lokal është i përshtatshëm për shumë lloje veprimtarishë, përfshirë bizneset e vogla, zyrat, lokale ushqimore, etj. Ju mund ta përshtatni sipas nevojave të veçanta të projektit tuaj.

Për më shumë informacion dhe për të parë këtë lokal personalisht, ju lutemi kontaktoni sa më parë.

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Ismet
Emri: +3******** Shfaq telefonin