Ndrysho kërkimin tuaj
3 shpallje
FOTOGRAFI
Tulli

10ari per ndertim

çmimi  150000€

Publikuar më May 21, 2023
Truall Toke mrapa Pazari i Madh Amortizatoret

Shitet toka ne dy parcella me gjithsejt 30.17 ari. Numrat parcellave 14017-0004-221 dhe 14017-0004-222....

çmimi  400000€

Publikuar më Feb 01, 2023
Shitet parcella ne Shtoj te Ulqinit

Shitet parcella pre 750m2 ose ne parcella nga 250m2 simbas kerkese se te juej Gjindet ne Shtoj te Ulqinit...

çmimi  100€

Publikuar më Jan 04, 2023