Rreth Ne: Verzioni Shqip  |   English Version

Shkabaj është një ueb portal që shërben shqiptarët anembanë globit. Që nga themelimi i saj më 6 Maj 2004 është në rritje dhe vazhdon të jetë një nga portalet më të preferuar për shumë shqiptarë. Shkabaj është lansuar me qëllim për të ofuar një qasje të lehtë në informata dhe argëtim për përdoruesit tipik shqiptarë të uebit.

Përmbajtja e ofruar nga Shkabaj vazhdon të pasurohet �do ditë e më shumë. Krahasuar me ditët e para, ku përmbajtja ishte thjesht nyje të faqeve shqipëtare, Shkabaj tani ofron mundësin të informoheni me lajmet dhe motin e fundit, të shikoni televizione shqipëtare, të ndëgjoni radio live, të shfletoni dhe publikoni shpallje falas, luani lojra falas, dhe shumë gjëra tjera.

Shkabaj është një ndër top uebfaqet më të vizituara shqiptare në internetit me një bazë të madh të vizitorëve besnik dhe me një numer në rritje të vizitorëve të ri. Demografija është mjaft e ndryshme.

Në vitet e fundit Shkabaj ka arritur partneritete me agjencitë e njohura botërore të lajmeve të tilla si: British Broadcasting Corporation (BBC) dhe Deutsche Welle (DW), Radio Evropa e Lirë(REL). Gjithashtu Shkabaj ka arritur partneritete edhe me gazetat/agjencitë vendore si për shembull me Gazeten Express dhe Agjencinë NOA. Për më tepër, Shkabaj ka partneritet me një numër të radio stacioneve lokale në Kosovë të tilla si: Radio Kosova e Lire, Radio Rinia, etj.

Shkabaj është përmendur në edicionin e dytë të librit �Kosovo: The Bradt Travel Guide�. �The Bradt Travel Guide� është një botues i njohur në tregun botëror për udhëzime udhëtimi.

Shkabaj është një nga ueb faqet e para shqipëtare për të ofruar një version të uebfaqes për celularë. Uebfaqja është e përshtatur në ve�anti për celularët e men�ur në drejtimin e sistemeve operative: iOS, Android, Windows Phone 7, dhe Blackberry. Në versionin mobil mund të ky�eni drejtpërdrejtë nga www.shkabaj.mobi.

Më 20 Korrik 2011, Shkabaj ka lënsuar edhe një aplikacion për paisjet iPhone (përfshirë edhe mbështetje për �RETINA DISPLAY�), iPad, dhe iPod. Aplikacioni Shkabaj ka arritur një rritje mjaft të madhe në një kohë shumë të shkurtur. Aplikacionin Shkabaj mund të gjeni në App Store (Dyqanin e aplikacioneve) duke kërkuar me kryefjalen "Shkabaj�. Me mbështetjen vizitorëve të saj, Shkabaj do të vazhdon të pasuroj përmbajtjen edhe në të ardhmen.