Ndrysho kërkimin tuaj


Krahaso - 0 shpallje


Asnjë shpallje për krahasim

FOTOGRAFI ·  LISTË

Per me mar lejen e punes per Malin e Zi

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Mar, 2019 tek Lajmërime

Të marrësh lejen për leje pune dhe leje qëndrimi në Mal të Zi sa më shpejt të jetë e mundur. I sigurt, i shpejtë dhe efikas Për punë sezonale dhe punë të rregullt. Të punosh...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Ma lehte per leje pune per Malin e Zi

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 23 Mar, 2019 tek Lajmërime

Më e lehtë për lejet e punës për shqiptarët per pune në Mal të Zi! Marrja e lejes së punës dhe lejes së qëndrimit për punë në Malin e Zi. Sigurt dhe efikas! Për punë sezonale dhe...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

 

This page took 0.064728 seconds to load. Memory usage: 5.74 M