RRITENI T VOGLiN (Pen.....) E JUAJ EDHE 14.224cm PER GJITMON


Publikuar më Mar 03, 2020 | Numri i Vizitave: 270 | ID: #0092
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Info shtes për adresë: facebook.com
Numëri i telefonit: +38344845808
Përshkrimi

Produkti bimor - natyral e rrit t voglin e juaj (Pen....)edhe 14.224 cm per gjithmone.
Perdorimi behet rregullisht deri ne 30 dite.
Kete produkt bimor e zbuluane Afrikanet, dhe me ndihmen e ketij produktit bimore ata fituan rekord boterore me t voglin (Pen.....) e tyre, gjithashtu edhe sot i vogeli (Pen.....) i tyre eshte i njohure ne boten e sotme me madhesin e tij dhe me fuksionimin e tij si i vogeli (Pen....) i vertet dhe gjigant.
Gjithashtu kete produkt bimor e perdorin per rregullimin dhe funksionizimin e t voglit (Pen..... , ) e perdorin edhe ata personat te cilet punojn dhe jan duke punuar neper organizatat e Pornove per ti realizuar veprimet dhe deshirat e tyre ne vendin e pornove, dhe inqizimet ne videot e pornove.
Ky produkt bimor i kaltert i sjelle keto rezultate:
1. E rrit t voglin (Pen.....) edhe 14.224 cm per gjithmone
2. Ereksione te forta
3. Zgjatje e deshires sexuale
4. Qendrueshmeri
5. Trashesi
6. Zgjerim
Per Info Tel. ose vib. +38344845808
QMIMI - 150 ero
PRISHTINE

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Gashi
Emri: +3******** Shfaq telefonin