Apple iPhone 11 Pro €450 EUR, iPhone 11 Pro Max €500 EUR WhatsAp +447841621748,Samsung Note10+


Publikuar më Feb 26, 2020 | Numri i Vizitave: 489 | ID: #0086
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Shqipëri
Qyteti / Rajoni:
Tirana
Numëri i telefonit: +447841621748
Përshkrimi

Apple iPhone 11 Pro €450 EUR, iPhone 11 Pro Max €500 EUR WhatsAp +447841621748,Samsung Note10+,S10+

Na kontaktoni:

WhatsApp: +447841621748


EMAIL: [email protected]


WhatsApp: +447841621748


Ne jemi një kompani tregtare e vendosur në Mbretërinë e Bashkuar dhe Malajzi. Ne u shesim me çmime me shumicë Rishitesve dhe individëve. Të gjitha produktet janë të reja, origjinale, me garanci. dorëzimi brenda 48 orëve

ÇMIMI:


Apple iPhone 11 Pro Max 64GB..500 EUR,  

Apple iPhone 11 Pro Max 256GB..530 EUR,
 
Apple iPhone 11 Pro Max  512GB..580 EUR


Apple iPhone 11 Pro 64GB...450 EUR,  

Apple iPhone 11 Pro  256GB..480 EUR,

Apple iPhone 11 Pro  512GB..530 EUR


Apple iPhone 11 64GB..380 EUR,

Apple iPhone 11 128GB..400 EUR,

Apple iPhone 11 256GB..430 EUR


Apple iPhone XS Max 64GB...350 EUR,  
Apple iPhone XS Max 256GB..375 EUR,
Apple iPhone XS Max 512GB..390 EUR


Apple iPhone XS 64GB..320 EUR,  
Apple iPhone XS 256GB..350 EUR,
Apple iPhone XS 512GB..375 EUR


Apple iPhone XR 64GB..250 EUR,  
Apple iPhone XR 128GB..280 EUR,
Apple iPhone XR 256GB..300 EUR

Apple iPhone X 64GB..220 EUR,  
Apple iPhone XR 256GB..255 EUR


Apple iPhone 8 Plus 64GB..180 EUR,
Apple iPhone 8 Plus 256GB..210 EUR


Apple iPhone 8 64GB..155 EUR,
Apple iPhone 8 256GB..200 EURSamsung Galaxy Note 10 Plus 256GB..430 EUR,  
Samsung Galaxy Note 10 Plus 512GB..500 EUR

Samsung Note 10 256GB..380 EUR

Samsung S10 Plus 128GB..320 EUR,
Samsung S10 Plus 512GB..355 EUR,  
Samsung S10 Plus 1TB..380 EUR

Samsung S10 128GB..280 EUR,
Samsung S10 512GB..310 EUR


Huawei P30 64GB..235 EUR, 128GB..255 EUR, 256GB..280 EUR

Huawei P30 Pro 128GB..255 EUR,  256GB..280 EUR, 512GB..300 EURNa kontaktoni:

WhatsApp: +447841621748


EMAIL: [email protected]


WhatsApp: +447841621748

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.