Jap lokalin me qira


120€
Publikuar më Feb 12, 2021 | Numri i Vizitave: 539 | ID: #0072
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Gjilan
Info shtes për adresë: lagjia ish Bujanina
Numëri i telefonit: +38349898165
Sipërfaqja: 54 m2
Përshkrimi

Lokali posedon 54 m2 dhe I pershtatshem per zyre,ordinanc dhe minimarket

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Sadat Suliqi
Emri: +3******** Shfaq telefonin