Pronë dhe Lokale në shitje


Publikuar më May 06, 2024 | Numri i Vizitave: 195 | ID: #0666
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Sipërfaqja: 400 m2
Rrethina:
Afër qendres
Përshkrimi

Pronë dhe Lokale afër qendrës së Prishtinës (400 Metra) në shitje.

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Bujar
Emri: +4******** Shfaq telefonin