Pem Limani


450€
Publikuar më May 05, 2023 | Numri i Vizitave: 360 | ID: #0622
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Vushtrri
Numëri i telefonit: 044777161
Kondicioni: i/e re
Përshkrimi

Trup Limani me fryte aktuale dhe të reja
Gjersia 1,40m
Gjatsia 2,30m

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Ruzhdi
Emri: 04******** Shfaq telefonin