Mobilje


Publikuar më Aug 21, 2022 | Numri i Vizitave: 346 | ID: #0573
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Gjilan
Info shtes për adresë: Rruga qarkore, Gjilan
Numëri i telefonit: 049638772
Kondicioni: i/e përdorur
Përshkrimi

Shiten mobiljet: Orman, Shtrat Gjumi per te rritur 200x160 m dhe nje komedine me pasyre.

Fotot e bashkangjitura.

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Bekim
Emri: 04******** Shfaq telefonin