AntMiner Bitmain S19 Pro 110 TH/s Bitcoin Miner


3200€
Publikuar më Jun 14, 2022 | Numri i Vizitave: 125 | ID: #0554
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Artanë
Numëri i telefonit: 0139930043
Kondicioni: i/e re
Përshkrimi

Është i ri, aq efikas dhe konsumi i energjisë është shumë i ulët.

WHATSAPP: +1-440-345-6649

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Antonio