Shiten trojet në fshatin Bardhosh–Prishtinë “Kompleksi Arta “


7000€
Publikuar më Jan 05, 2022 | Numri i Vizitave: 178 | ID: #0510
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Info shtes për adresë: Prishtinë Lagja e Bardhosh Prishtine
Numëri i telefonit: 0049 -15750683405
Sipërfaqja: 400 m2
Rrethina:
Afër qendres
Afër shkollës fillore
Afër dyqaneve
Afër restorantit
Afër trafikut urban
Afër asfaltit
Përshkrimi

Shiten trojet në fshatin Bardhosh–Prishtinë
“Kompleksi Arta “

Shiten trojet në fshatin Bardhosh –Prishtinë “Kompleksi Arta “sipas planit urbanistik. Trojet janë të ndara sipas terrenit me sipërfaqe të ndryshme nga 3.5 deri në 5 ari. Kompleksi “Arta” gjenet në fshatin Bardhosh ku dita ditës është duke u shndërruar në një lagje moderne të Prishtinës me një infrastrukturë dhe plan në stil të shteteve perëndimore. Trojet shtrihen në kilometrin e katërt nga Prishtina në drejtim të Podujevës . Po ashtu vlen të përmendet se në udhëkryq tek fillimi i trojeve është stacioni i autobusit për pasagjerë. Në lagje, po ashtu ka lokale ushqimi ALBI,ITC,shkolla fillore ,pompa benzenit ,ambulanca ,zyra e ofiqarisë, shumë kafiteri,restorante,servise automjetesh e shumë e shumë lokale tjera qe u hyjnë në shërbim banorëve. Para pak kohe u vendos trafo e re, Në fund të trojeve është po ashtu kanalizimi i ri i sistemit të qytetit nga e cila janë të lidhura edhe trojet tona. Çdo kush që e blen një truall ndërtimi aty, njëkohësisht pa pagesë i takon edhe një parcelë e përbashkët e vogël përafërsisht 1.5 ari sipas numrit rendor shihne ne skicen endarjes se trojeve qe është planifikuar për një kopsht të përbashkët familjar dhe për fëmijë.Trojet qe kane te shenuar ngjyren e kuqe jane t eshitura .Deri me tash janë shitur numrat rendo 15,26 dhe numri 28.Trojet kanë kanalizimin e ujerave të zeza me trashësi Fi 300,instalimin e rrymës po ashtu me kabllon e parapare industriale trashësinë Fi 120,dhe instalimin e ujë secili truall ka në brendësinë e vet. Rruga është lëshuar 5 metra gjerësi dhe banoret me lëshuar nga 1 m trotuar mendoj se është me standarde evropiane. Është e shtruar me zhavorr dhe gur të bardh e përgatitur për asfalt dhe e ngjeshur me mjete të renda,por për shkaqe të përvojave në praktikë gjatë ndërtimit të lagjeve të tilla po pësojnë dëmtime,kështu qe inxhinierët thanë me mirë te bëhet pas nderimit të lagjes.
-Rruga është asfaltuar deri të trojet. Autostrada i ndanë vetëm 500 metra nga e cila mund të inkuadrohen shpejt në rrugën për Prishtine,Mitrovicë,Podujeve dhe në Autostradë Prizren Gjilan,Shkup dhe Tiranë.
Iu mirëpresim me kënaqësi ofertat e juaja me respekt nga pronari Asllan Dibrani.
Realizimin dhe ndarjen e trojeve deri në të drejtën e fletës poseduese për secilin truall e ka bërë Mr.Sci.Sabri Zylfiu,Drejtor(Gjeodet i licencuar-nr.81) Projektit i “Kompleksit Arta” në ndërtimin praktik rruga, ujë ,rrymë dhe kanalizimet u realizuar nga Inxhi: Fatmir Disha studiues në Fakultetin Politeknik të Inxhienerisë së Ndërtimeve në Tiranë me Kompaninë “Brajshori” shtrimin e rrugës dhe hapjen kanaleve, pronar Hamdi Brajshori banues në Prishtinë Tel:0038344262521
Kontaktoni me ne si me poshtë:
Mobil:004915750683405 Asllan Dibrani
Mobil: 0049 – 1773359622 Meriton Dibrani
0se në Kosovë:0038344410798
Të gjithë telefonat kanë viber ose whatsapp
Po, edhe përmes emailit [email protected] Stuttgart Gjermani mund të na shkruani.
Kush do qoftë qe ka fat e blen truallin, ne ia përkthejmë të notari sipas rregullave ligjore qe posedon me kontratën e shitblerjes.
Më poshtë i publikojmë trojet dhe emrat e blerësve deri më tash:
Nr -19 i blere nga
Dipl.- Ing. Daut J. Cakiqi
Schorndorfer Str. 77
71332 Waiblingen GJERMANI
Mobil: 0174 / 72 567 81
Mail: [email protected]

Nr -20 i blere nga
Diplo.Ing Feier Arkitekt
Asllan Boshnjaku
Lonhard Weiss str. 1
73033 Göppingen
Tel :004971613084756
Mobil. 004917641424962

Nr 26 i parcelës i blerë nga
Remzi Gubetini
Fshati Bardhosh
10.000 Prishtine
Tregtar afarist
Tel: 0038345559090

Iu bashkangjesim fotot dhe vido me dron gjatë punës.
Ftojmë kompani ,persona privat dhe miq të nderuar që të bëheni pjesemarrës i shitjes dhe përfitimeve ndaj ketyre trojeve:
Për shitjen e trojeve nga ana e juaj,tek miqet tuaj, përfitimi është i sigurt sikur në agjensionet ndërmjetësuese në Gjermani që përfitojnë 4% nga shuma e pergjitheshme,prandaj edhe ju keni shansin e mirë te përfitoni në këtë rast. Iu urojme suksese.
Me te gjithë te interesuarit dhe rezervimet e bera me herët keto ditë do tu therras në termine po sa te mberrijme nga Gjermania.Telefonat e juaj i kam.Trojet shitet sipas marreveshjes,01.01.2022 Stuttgart -Gjermani

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Asllan Dibrani
Emri: 01******** Shfaq telefonin