Shpallje e pavlefshme


Publikuar më Apr 17, 2022 | Numri i Vizitave: 301 | ID: #0480
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Përshkrimi

Jam Rigon Hoxha dhe jam student i Kolegjit Biznesi ne Prishtine, viti 4 drejtimi juridik i pergjithshem. Me ka humb ID-ja e fakulltetit numer J-17/02.

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Rigon