BALLINA  » SHËRBIME  » Tjera

Urgjent kërkoj 2 punëtor me profesion shofer për Gjermani


1€
Publikuar më Mar 27, 2022 | Numri i Vizitave: 237 | ID: #0470
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Shqipëri
Qyteti / Rajoni:
Gramsh
Info shtes për adresë: rruga e Tiranes
Numëri i telefonit: 004917213459196
Përshkrimi

Dibrani Transporti Gjermani Kosovë - Evropë


Urgjent kërkoj 2 punëtor me profesion shofer për Gjermani


Shoferë duhet te kenë përvoje pune qoftë në Shqipëri ,Greqi ,Itali apo gjetiu... ne shtetet e Evropës
Puna është vozitje e kamionëve 7.5 t dhe 3,5 t.
Me këto mjete behet grumbullimi i mallrave të ndryshme nëpër Gjermani ne depon tonë ne Shtuttgart por eshe shprendarja e mallerave nga Kosova-. Pos asaj shoferët një pjesë të kohës e kalon ne byro në komunikim me publikun d.m.th përgatitjen e dokumenteve për teren.
Shofert është e doemosdorshme të jene të komunikueshëm me publikun në telefona dhe biseda praktike deri sa të jenë në zyre. Shofët kanë për detyre te komunikojnë edhe jashtë zyrës me kërkesat që bëhen përmes lidhjes telefonike te tyre qe posedojne per terren. Komunikimi është me klient shqiptar i % dhe duhet te flet rrjedhshëm shqipen,por edhe gjuha gjermane apo anglishte,italiane ,apo greke është e domosdoshme se paku për komunikim bazë të din diçka:
Kontaktoni në telefonin:
Mobil: 0049 172 1349196
Vizitone faqen tonë të internetit kliko tani :
https://www.facebook.com/profile.php?id=100016608426701 www.dibrani-transport.de/
Ka mundësi te komunikoni me neve edhe përmes FB-se, Viber dhe Watsapp.
E-Mail: [email protected] Por, edhe ta shfrytëzoni kartëvizitën e publikuar me tekstin qe ka edhe telefona shtesë.

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Asllan Dibrani
Emri: 00******** Shfaq telefonin