BALLINA  » SHËRBIME  » Tjera

Oferta e huasë dhe financimi afatgjatë


100000€
Publikuar më Feb 16, 2022 | Numri i Vizitave: 300 | ID: #0461
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Përshkrimi

Ne i japim kredi kujtdo që ka nevojë në një normë të paparë prej 2% në vit për çdo kredi që varion nga 5,000 € në 500,000 € për të realizuar projektet tuaja.
Na kontaktoni për të përfituar prej tij.
Email: [email protected]
Whatsapp: 0033780941395

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.