Objekti per qera


Publikuar më Jul 10, 2021 | Numri i Vizitave: 695 | ID: #0042
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prizren
Info shtes për adresë: RR. Vetim Shala- Ortakoll
Numëri i telefonit: 045-617-917
Sipërfaqja: 750 m2
Shërbime përfshirë në çmim::
Kabëll për TV
Interneti
Telefoni fiks
Uji
Rryma
Ngrohja
Rrethina:
Afër institucionit parashkollor
Afër shkollës fillore
Afër shkollës mesme
Afër bibliotekës
Afër dyqaneve
Afër restorantit
Afër trafikut urban
Afër asfaltit
Afër fushës sportive
Përshkrimi

ipet me qira
Ka një sipërfaqe prej 750m2, ka podrumin dhe pesë kate të cilat mund të shfrytëzohen në mënyrë të pavarur njëra prej tjetrës varësisht nga kërkesa.Podrumi, kati përdhesë dhe kati i parë kanë nga 150m2. Secili kat është i përbërë prej 5 zyreve të madhësive mbi 30m2,

Shtepia është shumë e përshtatshme për kryerjen e shërbimeve të noterisë dhe për punë administrative.Është i paisur me gjithë infrastrutkurën përkatëse si nxemjen qëndrore, shumë funksional për punë dhe ka qenë i shfrytëzueshëm nga Ministria e Drejtësisë - departamenti i ndihmave juridike, shërbimi sprovues etj.
Shtepia gjendet në lagjen Ortakoll afër restorant Sharri në Prizren.
Numrat kontaktues 045-617-917.

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.