Lëshoj lokalin me qera


400€
Publikuar më May 31, 2021 | Numri i Vizitave: 90 | ID: #0407
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Info shtes për adresë: Afer Rruges B
Numëri i telefonit: 044176113
Sipërfaqja: 45 m2
Rrethina:
Afër qendres
Afër institucionit parashkollor
Afër shkollës fillore
Afër shkollës mesme
Afër kolegjit/universitetit
Afër dyqaneve
Afër restorantit
Afër spitalit
Afër trafikut urban
Afër asfaltit
Përshkrimi

Lokali gjendet afër rrugës B, rruga Uran Ajeti. Lokali është i rregulluar dhe i gatshëm për punë.

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Ismet
Emri: 04******** Shfaq telefonin