Lokal me qera


230€
Publikuar më Mar 28, 2021 | Numri i Vizitave: 119 | ID: #0378
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Info shtes për adresë: Rr. Sali Nivica dhe Rr.24 Maji
Numëri i telefonit: +38349164215
Shërbime përfshirë në çmim::
Kabëll për TV
Interneti
Telefoni fiks
Uji
Rryma
Ngrohja
Rrethina:
Afër qendres
Afër institucionit parashkollor
Afër shkollës fillore
Afër shkollës mesme
Afër kolegjit/universitetit
Afër dyqaneve
Afër restorantit
Afër parkut
Afër spitalit
Afër shtëpis të shëndetit
Afër trafikut urban
Afër asfaltit
Përshkrimi

Lëshohet lokali afarist me qira 50m2.

Lokali ka 2(dy) hymje (lindje dhe perendim).

Lokali ka 1 banjo.

Lokali është me nxemje në tokë (pllaka).

Lokacioni:
Bregu i Diellit Prishtinë
Tek parku (përmendorja) dhe varri i Ibrahim Rugoves afër udhëkryqit
Ka lidhje në dy rrugë:
Rr.Sali Nivica dhe rr.24Maji.

Për më shumë kontakto në:
(WhatsApp-Viber)

+383-49-164-215

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.