SHITEN TROJE në fshatin Moglicë - Gjakovë


Publikuar më Nov 02, 2020 | Numri i Vizitave: 158 | ID: #0296
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Gjakovë
Info shtes për adresë: Fazli Halilaj
Numëri i telefonit: 044313471
Sipërfaqja: 3200 m2
Rrethina:
Afër qendres
Afër shkollës fillore
Afër spitalit
Afër asfaltit
Përshkrimi

SHITEN TROJE në fshatin Moglicë - Gjakovë
Shiten 32 ari tokë / 8 troje nga 4 ari/ me rugën 5 m të gjër që lidhet me rrugën e asfaltuar Gjakove- Raqë .
Dokumentacioni i rregullt . Çmimi 3200 euro/ari . Përkthimi menjiher pasë kontratës dhe pagesës.
Kontakti Fazli Halilaj nr, mob. + 38344313471

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Fazli Halilaj
Emri: 04******** Shfaq telefonin