Transport nga Kosova prodhimet bio speca ,domate,trangulj ,laker etj nga Dibrani -Transport


2€
Publikuar më Apr 15, 2021 | Numri i Vizitave: 272 | ID: #0263
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Rahovec
Info shtes për adresë: Dibrani Transport nga Gjermania për Kosovë dhe anasjelltas Kontakti  Kontaktoni me stafin e > Dibranit - transport:  Steiermärker str 48  70469 Stuttgart   Tel mob:0049- 172134 91 96  Tel mob: 0049- 179501 74 84  Tel mob: nga Kosova vetëm n
Numëri i telefonit: 00491721349196
Përshkrimi

Transport nga Kosova prodhimet bio speca ,domate,trangulj ,laker etj nga Dibrani -Transport

Informim për shitjen e specave te freskët nga Kosova vetëm 1.5 € për kg

Arritja e tyre në Stuttgart me datën 26.09.2020
Dibrani Transport nga Gjermania për Kosovë dhe anasjelltas lëshon këtë njoftim Njoftim-Informim:

Sot me datën 22.09.2020 është duke u ngarkuar kamioni frigo diku rreth 20.000 kg me 6 lloj prodhimesh direkt nga arat prodhuese te Rahovecit.
Specat janë somborka djeges ,dhe pa djegës,speci i kuq ,Lakrat ,trangujt e vegjël dhe domatet jeshile.
Iu kekojm falje klientëve tane qe keto dite mbeten pa u furnizuar me speca nga ne sepse kërkesat ishin shume te medha dhe shpejt u shit ,por ndoshta edhe çmimi ishte shume i volitshme 1,50€.Edhe se çmimet ne Kosove janë ngritur,ne prapë do tu mbesim besnik klientëve tanë qe ti furnizojmë me te mjetin çmim kudo në gjermani.Shpresoj se nuk do te kete keqpërdorime sic ndodhi heren ekalaur qe kane blere te ne me çmime te uleta dh e lokalet turke i kane shit nga 2.50 € .Organizimi do te jete ky Kamioni parkohet ne depone tone ne Stuttgart ne kete adrese:
Kontaktoni me stafin e > Dibranit - transport:
⦁ Steiermärker str 48
⦁ 70469 Stuttgart
⦁ Tel mob:0049- 172134 91 96
⦁ Tel mob: 0049- 179501 74 84
Këtu mund te vijnë qytetaret e rrethit te Shtuttgadrit qe do te jemi ne kete adrese direkt specat i bleni nga Kamioni pa zbrit.Kamioni do te qendroj deri te dielen dhe shërbimi do te jete 24.h nnestop dikush rrin ne shërbimin e juaj.

• Pikat e shpërndarjes për speca janë këto qytet si me poshtë:• Stuttgart
• München
• Ulm
• Berlin
• Hamburg
• Hannover
• Bremen
• Kassel
• Köln
• Düsseldorf
• Bonn
• Dortmund
• Ravensburg
• Mainz
• Ludwigshafen
• Nürnberg
• Mannheim
• Frankfurt
• Karlsruhe
• Singen
• Freiburg
• Koblenz
• Aachen si dhe Konstanz.

Por ne këto qytete shkojmë vetëm me organizimin e grupeve te mëdha ,shoqata dhe klube. Dikush nga këto zona duhet te marr organizimin dhe me caktuar vendin se ku me ardh kamionët tanë dhe sa kg i duan?. Sa familje janë ? Cilin lloj produkti e duan etj. Ne me kohe do tu njoftojmë e për orarin arritjes se kamionit ne Stuttgart ,po edhe takimet dhe furnizimin me qytetar do ta bëjmë për mes Fb në ato pika qe do te bëhen terminët. Çmimi do te jetë i njëjte ne gjithë Gjermaninë .Ju lusim ju qe keni rrjet te madhe shoqërore ,klube dhe shoqata na lajmëroheni . Ne jemi ndër firmat ma të para qe kemi organizuar transportin e mallrave për Kosovë edhe nga Kosova për në Gjermani dhe shtetet tjera të Evropës , me një përvoje 20 vjeçare. Qëllimi i ynë është puna, te ju te mbetet kënaqësia. Iu falënderojmë për bashkëpunimin .Me respekt nga përfaqësuesit e stafit “Dibrani Transport” në Gjermani Asllan Dibrani menaxher për Gjermani dhe Evropë ,Meriton Dibrani administrator dhe ndihmës Kastriot Malaj dhe Albert Nikolli.
Vizitone faqen tone zyrtare shtyp linkun :Arsyeja është se në ketë faqe nuk mund të pranojmë me shume se 5000 veta prandaj me një dhënie pëlqimi faqes zyrtare ju do te jeni vazhdimisht te informuar ,por edhe ne bashkëpunim .Me respekt nga stafi i Firmës se transporteve ndërkombëtare.

https://www.facebook.com/Dibrani-Transport-nga-Gjermania-p%C3%ABr-Kosov%C3%AB-420662998310614


Njoftim për shpërndarjen e specave në qytetin e Stuttgardit me rrethinë,Ludwigsburg,Esslingen,
Filderstadt,Weiblingen Leonberg,Wienenden,Schondorf etj.Ketu eshte zyrja dhe depoja jone dmth ketu e kemi selinë e Firmes Dibrani Transport. Kamioni i madh mbetet për ti furnizuar qytetaret nga Stutgardi me rrethinë deri 70-80 km.I lus qytetaret e rrethit te stuttgarit qe sa me pare te vijnë dhe te furnizohen me te gjitha llojet e specave.Mos te jete befasi nëse nuk vini me kohë qe edhe mund te shkojnë shpejt me shumice nga e cila mund te mbeteni pa ta.
Kontaktoni me stafin e > Dibranit - transport:
 Steiermärker str 48
 70469 Stuttgart
 Tel Fiks i zyrës 00497111845673
 Tel mob:0049- 172134 91 96
 Tel mob: 0049- 179501 74 84
 Shitja e specave do te jete te Shtunden dhe te Dielen e hapur nensop
 Iu mirëpresim:

1 Njoftim për shpërndarjen e specave


Takim për rajonin e Bodensese për shpërndarjen e specave është ne qytetin Friedrischafen në klubn shqiptar Kulturverein Iliria Friedrichshafen OJF. Ne adresën:
Eckenerstraße 17 88046 Friedrichshafen, ku përfshihen Ravesburgu,Uberlingeni,Tetnangu,Lindau etj etj

Kontakti është në këta numra te telfonave
Tel mob:0049- 172134 91 96
Tel mob: 0049- 179501 74 84


2. Njoftim për shpërndarjen e specave në Frankfurt

Takim për rajonin e Frankfurtit është në këtë adresë ditën e shtunde An der Wolfsweide 6 60435 Frankfurt am Main përfshihen edhe Darmstadi me rrethine etj etj

Kontakti është në këta numra te telefonave
Te Hana Baftiari
017667553942
Tel mob:0049- 172134 91 96
Tel mob: 0049- 179501 74 84

3. Njoftim për shpërndarjen e specave në Ulm
Takim për
rajonin e Ulmit me rrethine është ne këtë adrese ditën e shtunde ose te dielën ju lajmerojme.

Blaubeurer Str. 10
89077 Ulm në parkingun e IKEA-se
Kontakti është në këta numra te telefonave
Tel mob:0049- 172134 91 96
Tel mob: 0049- 179501 74 84


4. Njoftim për shpërndarjen e specave në Ludwigshafen
Takim për rajonin e Ludwigshafeni me rrethine është ne këtë adrese ditën e shtunde ose te dielën iu njoftojme.

Friedrich-Ebert-Halle
Eisbergerstraße 89
67063 Ludwigshafen
Kontakti është në këta numra te telefonave
Tel mob:0049- 172134 91 96
Tel mob: 0049- 179501 74 845. Njoftim për shpërndarjen e specave në Wiesbaden-Mainz
Takim për rajonin e Wiesbaden dhe Mainz me rrethine është ne këtë adrese ditën e shtunde ose te dielën iu njoftojmë.

Rampenstraße 14
55252 Wiesbaden
Kontakti është në këta numra te telfonave
Tel mob:0049- 172134 91 96
Tel mob: 0049- 179501 74 84


6. Njoftim për shpërndarjen e specave në qytetin e Kalsruhes.
Ketij qyteti i shtohen edhe rrethi Pfozhejm ,Baden-Baden, Brucksal,Landau etj
Kontaktoni me stafin e > Dibranit - transport:
Elmi Abazi Tel: 01709224599
Zeppelinstraße 3
76275 Ettlingen- Karlsruhe

7.Njoftim për shpërndarjen e specave në qytetin e Krefeldit
Ketij qyteti i bashkohen edhe Duisburgut,Duseldorfit me rrethine etj .Kjo adresë si me posht:
Kontaktoni me stafin e > Dibranit transport:
Muhamet Halili Tel: 015166900013
Linden sur 62
47798 Krefeld

 Tel mob:0049- 172134 91 96
 Tel mob: 0049- 179501 74 84
 Shitja e specave do te jete te Shtunden ose te dielën8. Njoftim për shpërndarjen e specave në qytetin e Herne,Essen me rrethinë etj. Eshte kjo adrese si me posht:
Kontaktoni me stafin e > Dibranit - transport:
Familja Maksuti Auf der..Wenige10..
44651 Herne -


 Tel mob:0049- 172134 91 96
 Tel mob: 0049- 179501 74 84


9. Klubi Bashkimi Kombetar ne Ofenbach am Main organizon informimin për furnizimin me speca ne këtë pikë.Klubi “Bashkimi Kombetar” ka një imazh të mirë në organizimin e shqiptarëve në kulturë ,sport dhe aktivitete kombëtare.
Iu mbetem borxh, po qe nuk i faleminderjmë përmes këtij informimi. Ofenbachi është një qendër e madhe me shqiptar dhe shpërndarja e specave behet ne këtë adrese si me poshtë:
Kontaktoni me stafin e > Dibranit - transport:
 Tel mob:0049- 172134 91 96
 Tel mob: 0049- 179501 74 84

Mülheimer sur 325
63075 Ofenbach am Main
Aty eshte edhe Obi Markt me parking të madh.
10.Ndersa Göpingenin me rrethinë për ti kursyer mos me ardh ne Shtuttgart, komuniteti i shqiptareve atje e ka përcaktuar ketë adrese ku i lajmërojmë me kohë se ne çilen ditë do jemi aty dhe ne çilen kohë .Se cili rajon duhet kontrolluar orën e arritjes se mjeteve tona në pikat caktuara neper rajone.

Gerokweg 2
73323 Göpingen –Kuchen
Kreis Göppingen
Kontaktoni me stafin e > Dibranit - transport:
 Tel mob:0049- 172134 91 96
 Tel mob: 0049- 179501 74 84

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Asllan Dibrani
Emri: 01******** Shfaq telefonin