Shitet Trolli në Kijevë


2500€
Publikuar më Nov 29, 2020 | Numri i Vizitave: 841 | ID: #0023
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Malishevë
Info shtes për adresë: Kijeve
Numëri i telefonit: 044/315-044 & 045/666-765
Sipërfaqja: 2500 m2
Rrethina:
Afër qendres
Afër shkollës fillore
Afër shkollës mesme
Afër dyqaneve
Afër restorantit
Afër shtëpis të shëndetit
Afër trafikut urban
Afër asfaltit
Afër fushës sportive
Përshkrimi

Pozicioni i trollit është afër autostradës Prishtinë-Pejë (rruga e re) pra afër vendit nga ku do të vazhdojë autostrada Kijevë-Zahaq.

Trolli ka rrugë të asfaltuar, rrymë, ujë, kabllovik dhe në të ardhmen e afërt do të ketë edhe ujësjellës e kanalizim dhe është një
vend ideal për ndërtimin e shtëpisë. Sipërfaqja e trollit është 25 Ari ku mund të ndërtohen 2 ose 3 shtëpi dhe të gjitha të kenë
dalje në rrugën e asfaltuar.

Trolli ka dokumentacion të rregullt e pronar shqipëtar dhe mund të përkthehet menjëherë.

Çmimi: 2500 EUR për Ari

Për informata më të hollësishme mund të na kontaktoni:

Tel/Viber: 044/315-044 & 045/666-765

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.