PIKA SEXI


Publikuar më Feb 14, 2021 | Numri i Vizitave: 795 | ID: #0205
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Info shtes për adresë: facebook.com
Numëri i telefonit: +38345386216
Përshkrimi

Përdoren kryesisht për të ngjallur epshin tek femrat, të cilat më pas nën ndikimin e këtyre produkteve abuzohen me lehtësi prej atyre që i kanë si cak.

Në rast se konsumohen përmes pijeve (jo) alkoolike ngjallin epshin tek femrat, duke i çuar ato në marrëdhënie seksuale pa qenë në dijeni se ai akt ndodh nën ndikimin e substancave stimuluese.
Për të arritur efektin “Pika sexi” duhet përdorur në dozën prej 25 pikave dhe ngjallja e epsheve bëhet kryesisht një orë pas përdorimit të tyre.
Sasia prej 1 mililitrave i ka gjithsej 20 pika, kurse paketimi i pikave “Pika sexi” ka gjithsej 20 mililitra apo 400 pika”, sipas të cilit këto pika njihen edhe me emërtimin “Pika fluturuese”.
Pierja pikave sexi pas 1 ore detyron femren te bie ne shtrat me partnerin në shtrat me femrën që ia kanë “vënë syrin”. “Ka mundësi që ajo shkon diku tjetër, tek një mashkull që do t’i pëlqejë më shumë”,
pikat “fluturuese” nuk kanë as shije e as aromë. Mirëpo, reagojnë ekskluzivisht shumë tek femrat.
“Mund të hedhen në ujë, lëng se efekti i tyre rritet dukshëm nëse konsumohen me pije alkoolike, pasi hapen poret qelizore dhe kjo ndikon edhe në rritjen e efekti.
Eshtë një numër shumë i madh i femrave që përdorin ato pika me vetëdije te tyre që i marrin me qëllim të rritjes së kënaqësisë seksuale gjatë marrëdhënieve”,

Info. Tel. +38345386216
QMIMI - 80 ero

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Astrit
Emri: +3******** Shfaq telefonin