truall ndertimi


1€
Publikuar më Nov 17, 2020 | Numri i Vizitave: 504 | ID: #0129
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Shqipëri
Qyteti / Rajoni:
Tirana
Info shtes për adresë: rruga DRITAN HOXHA
Numëri i telefonit: 00306940953395
Sipërfaqja: 20740 m2
Rrethina:
Afër spitalit
Përshkrimi

truall ndertimi 207 metra katrore me nr certifikatete legalizimit 869970 me nr pasurie 2/475ne zonen kadestrale8210 ,viti legalizimit2013 Ne qofte se ka te interesuar ndonje sipermarres per te ndertuar pallat ,ku zona e lejuar deri ne 7 kate ,dhe mua si pronar i ligjshem i truallit te me jepet sa me takon mua sipas ligjit dhe hyrjet e tjera ti marri sipermarresi ose firma e ndertimit .trualli ndodhet te rruga dritan hoxha dhe servisi bw ngjitur me servis AGRI,vetem qellime serioze nr kontaktit;00306940953395 faleminderit.

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: FLAMUR BICAKU
Emri: 00******** Shfaq telefonin