BALLINA  » SHËRBIME  » Tjera

Dibrani-Transport nga Gjermani ,Holanda ,Belgjika dhe Danimarka për Kosvë


12€
Publikuar më Apr 05, 2021 | Numri i Vizitave: 842 | ID: #0106
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Tjetër
Qyteti / Rajoni:
Gjermani
Info shtes për adresë: Dibrani-Transport nga Gjermani ,Holanda ,Belgjika dhe Danimarka për Kosvë
Numëri i telefonit: 00491721349196
Përshkrimi

Dibrani Transport nga Gjermania për Kosovë dhe anasjelltas

Kontakti
 Kontaktoni me stafin e > Dibranit - transport:
 Steiermärker str 48
 70469 Stuttgart

 Tel mob:0049- 172134 91 96
 Tel mob: 0049- 179501 74 84
 Tel mob: nga Kosova vetëm në Viber dhe Watssap
 0038343-861733

 E-Mail: Na shkruani në këtë email : [email protected]
 1. Vizitone faqen tonë, klikoni tani dhe informoheni sakt : www.dibrani-transport.de.
 2 Vizitone faqene ne Fb kliko tani :
 https://web.facebook.com/Dibrani-Transport-nga-Gjermaia-p%C3%ABr-Kosov%C3%AB-420662998310614/
 3. Klikoni dhe njihuni me te, mbi të dhënat e pronarit te Firmes Dibrani-Trasport Asllan Dibrani
 Kliko: https://tupalla.com/wp/biografia-kush-eshte-asllan-dibrani-2/
 Kliko: https://www.google.com/search?hl=en&sxsrf=ACYBGNQxFfJlIappvCtckAl5-qiVzXdOUA%3A1581847435886&source=hp&ei=ixNJXuu3M_XKgwe14YXQCg&q=asllan+dibrani&oq=asllan+dibrani&gs_l=psy-ab.1.0.35i39j0i22i30.2683.6144..8309...2.0..0.142.1461.4j10......0....1..gws-wiz.....10..35i362i39j0j0i67j0i10.rGmP2Sk1C0I
Dibrani Transport për Kosovë
Dibrani Transport nga Gjermania për Kosovë dhe anasjelltas
Dibrani Transport nga Gjermania
Dibrani Transport për Gjermani
Dibrani Transport nga Gjermania në Kosovë


Dibrani Transport mallrash nga Gjermania në Kosovë
Dibrani Transport mallrash për Gjermani nga Kosova

Dibrani Transport mallrash shpejt dhe korrekt për Gjermani nga Kosova
Dibrani Transport mallrash shpejt dhe korrekt për Kosovë nga Gjermanaia

Dibrani Transport me çmime te volitshme shpejt dhe korrekt

Dibrani Transport i sigurt i shpejt dhe korrekt për Kosovë nga Gjermanaia
Transport nga Belgjika Holanda ,Franca për Kosovë

Dibrani Transport Gjermani Koosvë


Udhëzimet për transportin mallerave tuaja

Të nderuar bashkatdhetarë që dëshironi t’u transportojmë mallrat për në Kosovë dhe Shqipëri apo Maqedoni, si dhe anasjelltas për Gjermani apo vendet e tjera të Evropës, jeni të detyruar t'u përmbaheni udhëzimeve tona me sa vijon:

1. Deklaratën e saktë për mëllë se çfarë keni brenda në paketa apo çanta.
Mundësisht shënoni në paketa dhe në çanta, mallin, ose
mbani në mend se çka keni futur brenda që ta deklaroni saktësisht tek
personeli ynë. Për mallin e padeklaruar nga pala mund të vij deri të rënien tonë në në kundërvajtje për shkak të mosdeklarimit të mallit tuaj, prandaj
Venere dhe deklaroni mallin saktësisht të personeli ynë sepse deklarata juaj
dhe firmosja nga ana juaj për atë mall çka deklaroni, ne garantojmë, për
mallin, qe nuk deklarohet si pasojë mund të konfiskohet komplet duke
mbetur përgjegjësisë pranë organeve shtetërore të doganës edhe pranë firmës
tonë që do t'ju ndjekë sipas ligjit përkatës në shtetet tona.

2. Është i ri apo i përdorur

3. Vlera e mallit, sa vlerë ka

4. Peshën, sa peshë ka në kg

5. Përmbajtja dhe sasia

6. Volumi ( si hapësirë dhe madhësi )

7. Përgatitja e mallit (Paketimi) Për një siguri të plotë gjatë transporti,
duhet që malli të jetë i mbështjell. Mobiliet, dhomat e fjetjes, vitrinat e vjetra, televizorët, shporetet elektrik, frigoriferët, komodët e vogla dhe pajisje të ngjashme i mbështillni mirë me ndonjë karton, batoni, çarçaf te vjetër apo diçka tjetër, paketimi të jetë mundësisht sa më i mirë. Përgjegjësia për gjërat e pa paketuara dhe të pa mbështjellura mirë mbetet tek pala nëse diçka dëmtohet, ose nuk i pranojmë fare të pa përgatitura mirë për transport.

Prezentimi i Firmës Dibrani-Transport


Dibrani-Transport me një përvojë 19 vjeçare, bënë shërbimet e transporteve internacionale. Firma jonë e ka selinë në Stuttgart. Nëndegët e veta i ka edhe ne Prishtinë. Në faqen tonë i gjeni të gjitha informatat. Për ne është puna dhe vetëm puna, në shërbimin tuaj përbrenda Gjermanisë dhe transportit internacional për Evropë dhe anasjelltas. Mos hezitoni, thirrni menjëherë, shkruani,komunikoni me zyrtarët tanë. Komunikimi me neve është i mundshëm, në gjuhët , gjermanisht ,anglisht, shqip dhe serbokroatisht ose përmes sistemit elektronik. Mjafton vetëm një telefonatë nga ju,tjerat obligime i kryejmë ne ! Ne, transportojmë të gjitha mallrat në drejtim të Evropës-Juglindore dhe anasjelltas nga Kosova për Gjermani dhe shtet tjera. Ne kemi një përvojë pune të gjatë dhe të suksesshme, me të cilën u kemi shërbyer bashkatdhetarëve tanë, në Kosove, por dhe në Evropë. Njëkohësisht ne kemi krijuar bashkëpunëtorë të huaj!
Ne garantojmë me punën tonë:
Siguri, Korrektësi, Shpejtësi, ndihmë e mirëkuptim edhe për ata që kanë nevojë.

Malli i juaj është i garantuar prej momentit që pranohet nga personeli ynë në terren dhe deri në pikën e dozimit tek pranuesi, i caktuar nga ana juaj qofet ne Kosovë apo nga Kosova .
-Shërbimet e transportit i kryejmë që nga gjërat më të vogla e deri tek mjetet e rënda. Mjetet e transportit i kemi që nga vetura, kombi transportues, rimorkiot ,kamionët e mëdhenj 7,5 tona deri në 42 tona. Për mallin tuaj kryejmë shërbimet e shpedicionit, njëkohësisht dhe zhdoganimin e mallit tuaj, sipas marrëveshjes.
Dibrani- transport ka dhënë kontribute të jashtëzakonshme në fusha të ndryshme deri me sot. Qe19 vite „Dibranin Transport“ bënë transportin për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Është e njohur në fushën humanitarë me ç'raste ka ndihmuar disa herë familjet të rrezikuara në Kosovë, ka ndihmuar "Shtëpinë e pleqve në Prishtinë", "Fëmijët jetim pa prindër", "Spitalin e emergjencës në Prishtinë ", Shtëpinë e shëndetit në Shtimje,Invalidët e luftës i ka furnizuar me veshmbathje ,dhe pajisje, karroceri elektronike e mjete ndihmese tjera. Një familje në Llabian të Gjilanit me iniciativën e pronarit Asllan Dibranit iu ndërtua shtëpia që ishte në një skajshmëri të varfërisë e njohur edhe përmes mediave në Kosovë etj. "Firma Dibrani -Transport" bashkëpunon edhe me organizata humanitare gjermane, si me Karitasin dhe organizata të tjera humanitare. Pra mos u vononi presim telefonatën e juaj. Për ju është kënaqësia, për ne është puna. Për mes këtij mesazhi iu urojme shëndetet , mirëqenie, shëndetësore, mbarësi ne familjet e juaja dhe lumturi me nje bekim nga zoti qe ne familjet e juaj te mbretëroje lumturia,gëzimi dhe harmonia ...


 Rregullat dhe detyrat obligative ndaj organizimit te transportit janë:

• Marrjen e mallit në adresat ku ju dëshironi.
• Regjistrimin e mallit në mënyrë të përpiktë për çdo artikull.
• Vënien e shenjave tona sipas numrit rendor në radhë.
• Firmosja nga dy palët, ju si dorëzues dhe ne si marrës të mallit.

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: Asllan Luan Dibrani
Emri: 00******** Shfaq telefonin