zerim me qira


Publikuar më Mar 28, 2021 | Numri i Vizitave: 411 | ID: #0100
Shpërndaje Raporto Printo
Detajet e Shpalljes
Shteti: Kosovë
Qyteti / Rajoni:
Prishtinë
Info shtes për adresë: arberi
Numëri i telefonit: +38345913594
Përshkrimi

ofrojm zerim me qera si dhe dj muzik ne ahengje te dryshe familjare

Kontaktoni
Informatat tuaja:
Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.
 
Emri: blend
Emri: 04******** Shfaq telefonin