Marketing: (english)

N�se jeni t� interesuar p�r t� reklamuar me ne, ne do t� jemi t� lumtur p�r ti adresuar nevojat tuaja. Ne ofrojm� norma konkurruese ditore, javore, mujore, dhe vjetore. Duke qen� nj� nd�r top uebfaqet shqiptare t� vizituara, Shkabaj �sht� vendi ideal p�r t� reklamuar biznesin tuaj te nj� audienc� shqiptare.

Pamarr parasysh a jeni nj� kompani shqiptare apo e huaja dhe doni t� arrini Shqiptar�t n� Kosov�, Shqip�ri, Evrop� apo n� Ameriken Veriore, Shkabaj ka nj� num�r t� madh t� vizitor�ve shqiptar nga shum� vende t� bot�s.

N� qoft� se jeni nj� oranizat jo-p�rfitimtare dhe jeni duke organizuar nj� ndodhi p�r t� miren e Shqiptar�ve, ne do t� jemi shum� t� lumtur q� t� reklamojm ndodhin tuaj falas.

Ndonj� pyetje n� lidhje me reklamat duhet t� drejtohen tek