Të gjitha shpalljet nga Kushtrim

Emri Juaj: Kushtrim

Industria e përpunimit të metaleve (Zvicer)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 26 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Industria e përpunimit të metaleve Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punonjes ne depo te ndryshme (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 26 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kerkon puntor një ndër pozitat qe po kërkohet është: Punonjes ne depo te ndryshme Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Oferta pune si Menaxherë dhe Asistentë (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Menaxherë dhe Asistentë Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Specialist i operimit të fabrikave, ekspert i kontrollimit të cilësisë (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është Specialist i operimit të fabrikave, ekspert i kontrollimit të cilësisë Për më shumë...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punonjës i zyreve ligjore (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Punonjës i zyreve ligjore Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Teknikë i skicimeve (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Teknikë i skicimeve Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit :...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punonjës i kualifikuar në TI (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është punonjës i kualifikuar në IT. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Mjekë, infermierë dhe farmacist (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, disa prej pozitave jan mjekë, infermierë dhe farmacist Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Inxhinier (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është Inxhinier. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Teknikë i kualifikuar i zejeve të ndryshme.

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është Teknikë i kualifikuar i zejeve të ndryshme. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Auditorë dhe kontabilist.

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është Auditorë dhe kontabilist. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Zdrukthëtar (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 25 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zdrukthëtar (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Menaxhimi i projekteve/ koordinimi me projektet madhore • Planifikimi dhe kontrollimi i të gjitha hapave të projekteve •...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Agjent i mbështetjes teknike (Kanadë)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 22 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Agjent i mbështetjes teknike (Kanadë) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Përgjigjet në telefonata dhe siguron takimet • Ndërlidhet me konsumatorë për të siguruar dhe procesuar...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Mekanik i Aviacioneve (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 22 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Mekanik i Aviacioneve (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Përgatitja e komponentëve mekanike dhe hidraulike në vendin e ndërtimit • Mekanika në pajisje instalon dhe bën...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kuzhinier/e (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 22 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Kuzhinier/e (Suedi) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Shpërndarja e detyrave të përditshme të biznesit. • Ekzekutimi i urdhrave. • Ndjekja e programit të vetë-monitorimit. •...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Enëlarës/e (Zvicer)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 22 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Enëlarës/e (Zvicer) Detyrat dhe Përgjegjësitë • Swis Steel është duke kërkuar për të punësuar një enëlarës/e - asistent/e në kuzhinë - me kohë të plotë. Nëse jeni të...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Ndërtimtari (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 22 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Ndërtimtari (Gjermani) Përshkrirni : • Ju do të punoni së bashku në një ekip në punishte në rajonin e Bernit dhe do të ndihmoni në punë teknike të ndryshme si ndihmës në...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Mekanik (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 22 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Mekanik (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Montimi i pjesëve të vogla elektronike dhe mekanike për prodhimin e sensorëve të presionit nën kushte të dhomës së pastrimit •...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Elektricist (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 22 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Elektricist (Gjermani) Detyrat dhe Pergjegjesitë • Montimi, ngjitja dhe mirëmbajtja e pajisjeve mekanike dhe elektrike, performimi i montimeve në bazë të dokumentimit dhe skicimeve...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Saldues (Zvicer)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 21 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Saldues (Zvicer) Detyrat dhe Përgjegjësitë • Saldimi TIG. MIG/MAG. Saldimi i induksioneve të elementeve të ndryshme si daulleve, kontenierëve për lyerje • Saldimi me dorë sipas...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kuzhinier (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 21 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Kuzhinier (Suedi) Detyrat dhe Përgjegjesitë : • Përgatitja dhe shërbimi i bukës. • Përgatitja e ëmbëlsirave. • Përgatitja e biskotave. • Përgatitja e produkteve të...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto


This page took 0.076410 seconds to load. Memory usage: 6.14 M