Të gjitha shpalljet nga Kushtrim

Emri Juaj: Kushtrim

Pastrues (Austri)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 01 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Austria ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Pastruese. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Banakierë (Austri)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 01 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Austria ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Banakierë. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kamarierë (Austri)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 01 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Austria ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Kamarier/e. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kuzhinier (Austri)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 01 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Austria ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Kuzhinier. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Hotelieri (Austri)

Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 01 Mar, 2019 tek Ndërtimtari

Austria ka nevojë për puntorë, sektori qe po kërkohet është sektori i Hotelierise. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Ndërtimtari(Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 01 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Ndërtimtari. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Zdukthëtar (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Zdukthëtar. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Saldues (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Saldues. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kamarier (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Kamarier/e. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Recepsionist (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Recepsionist . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777,...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punonjës në sektorin e riciklimit (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Punonjës në sektorin e riciklimit . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Mekanik (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Mekanik. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Profesionistë në sektorin e mikpritjes në hotelieri (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Profesionistë në sektorin e mikpritjes në hotelieri (Suedi) Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Profesionistë në sektorin e mikpritjes në...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Mësues/e (Suedi)

Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Edukim & Trajnim

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Mësues/e. Paga është rreth 3,000€. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Kuzhinier (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Kuzhinier. Paga është rreth 3,000€. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit :...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Zhvillues i Sistemeve (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Zhvillues i Sistemeve. Paga është rreth 3,000€. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Mjekë dhe Infermiere (Suedi

5,000.00€  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Shëndet & Mjekësi

) Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Mjekë dhe Infermiere. Paga është rreth 3,000€. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Menaxher i Programit (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Përgjegjësitë: Përgjegjësitë: Menaxheri i programit menaxhon aktivitetet e përditshme biznesore,të cilat i paraprijnë zbatimit të një program të përgjithshëm. Paga mesatare...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Menaxher i Kompenzimeve (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Menaxher i Kompenzimeve (Zvicër) Përgjegjësitë: Menaxheri i kompenzimeve menaxhon pakot e kompenzimit të kompanisë duke zbatuar rregullat dhe standardet ligjore. Paga mesatare vjetore...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Analist i Riskut (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 28 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Përgjegjësitë: Analisti i riskut analizon kërcënimet e mundshme që mund t’i adresohen aseteve të një kompania dhe burimeve të financimit Paga mesatare vjetore rreth 200,000 fr ....

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Trajnues i inxhinierisë civile (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 27 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Trajnues i inxhinierisë civile (Zvicër) Përgjegjësitë: Trajnuesi i inxhinierisë civile është një person që ka ekspertizë në këtë fushë dhe këtë ekspertizë e ndan me grupin ku...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punë në sektorin e kujdesit shëndetësor (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 27 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon puntorë, një nga sektori qe po kërkohet është sektori i kujdesit shëndetësor (asistentet medicinal dhe infermierë) Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Sektori i Logjistikës (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 27 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Sektori i Logjistikës (Zvicër) Zvicra kërkon puntorë, një nga sektori qe po kërkohet është sektori i logjistikës Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Depoistë

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 27 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Depoistë Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999,...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Sektori Marketing dhe Shitje (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 27 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon puntorë, një nga sektori qe po kërkohet është sektori i marketingut dhe shitjeve Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Sektori i Hotelierisë (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 27 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon puntorë, një nga sektori qe po kërkohet është sektori i hotelierisë Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Sektori i Mjekësisë (Zvicër)

5,000.00€  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 27 Feb, 2019 tek Shëndet & Mjekësi

Zvicra kërkon puntorë, një nga sektori qe po kërkohet është sektori i mjekësisë Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Punëtor i ndërtimtarisë

Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 27 Feb, 2019 tek Ndërtimtari

Zvicra kërkon puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Punëtor i ndërtimtarisë Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777,...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Inxhinieri Mekanike (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 26 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Inxhinieri Mekanike Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Transportues (Zvicër)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 26 Feb, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Zvicra kërkon puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Transportues Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999,...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto


This page took 0.086782 seconds to load. Memory usage: 6.20 M