Të gjitha shpalljet nga Kushtrim

Emri Juaj: Kushtrim

Agjent i Shitjes (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 06 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Agjent i Shitjes. Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Ju e ndërtoni vetë bazën tuaj të...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Mirembajtes i Bicikletave (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 05 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Mirembajtes i Bicikletave. Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Riparimi dhe mirëmbajtja e...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Koordinator Projekti (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 05 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Koordinator Projekti. Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Ju bashkerendoni koordinimin dhe zbatimin e...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Bujqësi (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 05 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Kompania Gjermane GAF AG me seli në Mynih të Gjermanisë kërkon të punësojë punonjës në bujqësi. Kandidati ideal kryesisht do merret me ruajtjen e mjedisit, ujitjen dhe ruajtjen e...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Blegtorë (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 05 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Kandidati ideal krahas aftësivë profesionale kërkojmë që të posedojë edhe këto cilësi personale: · Të jetë i hapur dhe komunikativ · Të ketë aftësi planifikimi · Të ketë...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Hidraulik i Automjeteve (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 05 Mar, 2019 tek Kërkoj Punë

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Hidraulik i Automjeteve. Për pozitën Hidraulik klienti ynë kërkon që kandidati ideal t’i posedojë këto...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Ngjyrosës i Veturave (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 05 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Ngjyrosës i Veturave. Për pozitën e Ngjyrosësit nga kandidati ideal kërkohet që t’i ketë këto cilësi:...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Automekanik (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 05 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Automekanik. Për pozitën Automekanik kandidati ideal duhet të ketë këtë profil: · Duhet të keni...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Elektricist i proceseve automative (Gjermani)

  | Kosovë, Prizren
Publikuar më 05 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Elektricist i proceseve automative. Për pozitën Elektricist i proceseve automative klienti ynë kërkon kandidatë...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Persona për kultivimin e kulturave bujqësore (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 05 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është për kultivimin e kulturave bujqësore . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Elektricist (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 04 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Infermier/e i pergjithshëm. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Mjekë (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 04 Mar, 2019 tek Kërkoj Punë

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Mjekë. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Infermier/e (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 04 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Infermier/e (Gjermani) Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Infermier/e i pergjithshëm. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Zdrukthëtar (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 04 Mar, 2019 tek Kërkoj Punë

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Zdrukthëtar. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Saldues (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 04 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Saldues (Gjermani) Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Saldues. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Puntorë në shtrimin e rrugëve (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 04 Mar, 2019 tek Kërkoj Punë

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Puntorë në shtrimin e rrugëve. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit :...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Muratorë (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 04 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Muratorë. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Betonier (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 04 Mar, 2019 tek Kërkoj Punë

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Betonier. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Gastronomi (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 04 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është sektori i Gastronomisë. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777,...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Industria e Riciklimit (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 04 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është sektori i industrisë së riciklimit. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit :...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Inxhinieri civile (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 04 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Inxhinier Civil. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Hotelieri (Suedi)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 04 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është sektori i Hotelierisë. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777,...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Mekanik (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 04 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Mekanik . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Lyerës (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 04 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është Lyerës. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Ndërtimtari (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 04 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është në sektorin e ndërtimtarisë . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Ndërtimtari (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 01 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është në sektorin e ndërtimtarisë . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Muratorë (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 01 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Muratorë . Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Saldues (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 01 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Saldues. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Infermier/e dhe asistues medicinal (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 01 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Infermier/e dhe asistues medicinal. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit :...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Mjekë (Gjermani)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 01 Mar, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Mjekë të fushave të ndryshme. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto


This page took 0.103659 seconds to load. Memory usage: 6.21 M