Të gjitha shpalljet nga kushtrim

Emri Juaj: kushtrim

Oferta pune në (GJERMANI)

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 07 Oct, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Ndihmës në ndërtimtari Eksperiencat : • Përvojë në ndërtimtari dhe hapje të kanaleve...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto

Oferta pune ne Suedi

  | Kosovë, Prishtinë
Publikuar më 07 Oct, 2019 tek Kërkoj Punëtor

Detyrat tuaja: · Saldimi WIG/MAG në celik dhe në fletëza metalike të dimensioneve të ndryshme · Kryerja e punëve salduese sipas specifikimeve · Punë parapërgatitore Nr...

Krahasoni me shpellje tjera    Shpërndaje  Ruaje  Detalet   Kontakto


This page took 0.043248 seconds to load. Memory usage: 5.68 M