Konkurs pune/ Rrobaqepese

 

Publikuar më 29 Aug, 2019 | Numri i Vizitave: 48 | ID: #7303
Shpërndaje   Ruaje   Largo shpalljen e preferuar   Printo   Raporto  


Numëri i telefonit:   +38344870233
Vendi:   Kosovë
Rajoni:   Prishtinë
Info shtes për adresë:   Prishtine

Përshkrimi

Organizata Jo-Qeveritare LADY, organizatë e themeluar në vitin 2005 ka për qëllim përkrahjen, promovimin dhe përmirësimin e jetës së grave dhe të rinjëve në të gjithë Kosovën, pavarësisht nga përkatësia e tyre etnike, fetare, politike, mosha dhe niveli i arsimit, shpall konkurs pune për 1 (një) rrobaqepëse.

Kualifikimet dhe shkathtësitë e kërkuara:

- Njohuri mbi përdorimin e makinave industriale ,
- Aftësi dhe dëshirë për të mësuar shpejt,
- Aftësi komunikuese dhe frymë ekipore.

Ju lutem na kontaktoni nëpërmjet numrit të telefonit për të aplikuar për këtë pozitë +38344870233 .

Suksese,
OJQ LADY


Info:
Emri: OJQ Lady

Dërgo e-mail shitësit

Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.


 

Shpallje te ngjajshme

Konkurs pune/...

Kosovë, PrishtinëThis page took 0.056211 seconds to load. Memory usage: 5.90 M