Ofertë punësimi në Mitrovicë

 

Publikuar më 14 May, 2019 | Numri i Vizitave: 91 | ID: #7142
Shpërndaje   Ruaje   Largo shpalljen e preferuar   Printo   Raporto  


Numëri i telefonit:   043737323
Vendi:   Kosovë
Rajoni:   Mitrovicë
Info shtes për adresë:   [email protected]

Përshkrimi

Ofertë punësimi në Mitrovicë

Në mënyrë që t’i përmbushim sa më me efikasitet kërkesat e klientëve tanë dhe në mënyrë që t’a përballojmë vëllimin e punëve , PUNSOHU.EU , përveq në Prishtinë nga data:01.09.2019 do te hap filiale te re edhe në Mitrovicë.
Përveq investimeve material neve kemi vendos me investu edhe ne Burime Njerzore, në staf Profesional.
Për zyren në Mitrovicë, kërkojmë ti punsojmë 4 punëtorë,

Kushtet:

Të jetë banore e Mitrovicës,
Të jetë e gjinisë Femrore,
Të jetë oratore,komunikative
Të jetë me përvojë punë sepaku 1 vjeqare që ka punu në Administratë,
Për tu njohur me programin e punes, ju lutem vizitone:www.punsohu.eu

Si të aplikoj?
Kandidatët që e shohin veten si të përshtatshëm për këtë pozitë dhe që mendojnë se do të kontribonin janë të inkurajuar të aplikojnë në email adresën: [email protected], me subject “Për vendin e Punës në Mitrovicë”

Kontakti:

Web: www.punsohu.eu

Facebook: www.facebook.com/punsohu/
Instagram: www.instagram.com/punsohu/
Viber: +383 43 73 73 23
e-mail: [email protected]


Info:
Emri Juaj: Kushtrim
Më shumë shpallje nga ky përdorues

Dërgo e-mail shitësit

Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.


 

Shpallje te ngjajshme

Murator / ndërtues

Murator / ndërtues

Kosovë, Prishtinë
Oferta pune si Menaxherë dhe Asistentë (Zvicër)

Oferta pune si...

Kosovë, Prishtinë
Pastrues/e (Gjermani)

Pastrues/e (Gjermani)

Kosovë, Prishtinë
Elektricist/Mekatronist (Gjermani)

Elektricist/Mekatr...

Kosovë, PrishtinëThis page took 0.055965 seconds to load. Memory usage: 5.86 M