SHPALLJE PËR PUNË PRAKTIKE-Marketing Digjital

 

Publikuar më 10 May, 2019 | Numri i Vizitave: 141 | ID: #7139
Shpërndaje   Ruaje   Largo shpalljen e preferuar   Printo   Raporto  


Numëri i telefonit:   044607085
Vendi:   Kosovë
Rajoni:   Prishtinë
Info shtes për adresë:   Muharrem Fejza

 

Përshkrimi

Qendra për Shkathtësi Digjitale Aino-Agile kërkon një praktikantë të motivuar në pozitën: Marketing digjital

Praktikanti i suksesshëm që do të kualifikohen për këtë pozitë do të kompensohet për aktivitetetin e tij. Kompensimi do të behet në bazë të performancës.

Detyrat për pozitën : Marketing Digjital

Dizajnimi i planit të marketingut dhe hulumtimin në marketing;
Përditësimin e bazës së dhënave mbi klientin;
Përgatit materialet e marketingut, si broshura, fletë informuese, etj;
Realizon aktivitete të marketingut (promovime, anketa, intervista, shpërndarje materialesh, etj.);
Si dhe detyra tjera sipas kërkesës së mbikëqyrësit.

Kualifikimet e kërkuara për pozitën : Marketing Digjital

Aftësi të mira organizative;
Njohuri të duhura të marketingut;
Zotërim të mirë të gjuhës Angleze;
Të kenë njohuri të mira kompjuterike;
Diploma universitare (Bachelor/Master) në fushën relevante e dëshirueshme;

Orari: 20 orë në javë (me fleksibilitet sipas marrëveshjes)

Kompensimi: Sipas marrëveshjes dhe performancës.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV -të e shkurtra ( me të dhëna dhe foto), si dhe letrën motivuese, në email-in [email protected]

Për informacione shtesë vizitoni: www.ainoagile.com


Info:
Emri Juaj: Aino-Agile
Më shumë shpallje nga ky përdorues

Dërgo e-mail shitësit

Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.


 

Shpallje te ngjajshme

Ofertë punësimi në Ferizaj

Ofertë punësimi...

Kosovë, Ferizaj
SHPALLJE PËR PUNË PRAKTIKE-Marketing Digjital

SHPALLJE PËR...

Kosovë, Prishtinë
Murator (Gjermani)

Murator (Gjermani)

Kosovë, Prishtinë
Depoist (Gjermani)

Depoist (Gjermani)

Kosovë, PrishtinëThis page took 0.048465 seconds to load. Memory usage: 5.97 M