SHPALLJE PËR PUNË PRAKTIKE

 

Publikuar më 10 May, 2019 | Numri i Vizitave: 152 | ID: #7138
Shpërndaje   Ruaje   Largo shpalljen e preferuar   Printo   Raporto  


Numëri i telefonit:   044607085
Vendi:   Kosovë
Rajoni:   Prishtinë
Info shtes për adresë:   Muharrem Fejza

 

Përshkrimi

Qendra për Shkathtësi Digjitale Aino-Agile kërkon një praktikantë të motivuar në pozitën:

- Informatikë Biznesi (Menaxhim dhe Informatikë, Sisteme të Informacionit, Shkenca Kompjuterike)


Praktikanti i suksesshëm që do të kualifikohen për këtë pozitë do të kompensohet për aktivitetetin e tij. Kompensimi do të behet në bazë të performancës.

Detyrat për pozitën : Informatikë Biznesi

· Analizon të dhëna mbi klientin, mbi tregun dhe mbi konkurrencën;
· Organizon dhe ruan informacionet mbi biznesin dhe klientët;
· Përditëson të dhënat në web-faqen e kompanisë dhe rrjetet sociale;
· Si dhe detyra tjera sipas kërkesës së mbikëqyrësit.

Kualifikimet e kërkuara për pozitën : Informatikë Biznesi

· Aftësi të mira rreth informacioneve teknike dhe sistemeve operative kompjuterike;
· Aftësi dokumentimi dhe aftësi të mira organizative;
· Diploma universitare (Bachelor/Master) në fushën relevante e dëshirueshme;
· Zotërim të mirë të gjuhës Angleze.


Orari: 20 orë në javë (me fleksibilitet sipas marrëveshjes)
Kompensimi: Sipas marrëveshjes dhe performancës.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV -të e shkurtra ( me të dhëna dhe foto), si dhe letrën motivuese, në email-in [email protected]

Për informacione shtesë vizitoni: www.ainoagile.com


Info:
Emri Juaj: Aino-Agile
Më shumë shpallje nga ky përdorues

Dërgo e-mail shitësit

Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.


 

Shpallje te ngjajshme

Ofertë punësimi në Mitrovicë

Ofertë punësimi...

Kosovë, Mitrovicë
Ofertë punësimi në Prizren

Ofertë punësimi...

Kosovë, Prizren
Murator (Gjermani)

Murator (Gjermani)

Kosovë, Prishtinë
XHEL PER ZGJATJEN E KOHES SEXUALE DHE RRITJEN E PENISIT PER GJITHMONE

XHEL PER ZGJATJEN...

Kosovë, PrishtinëThis page took 0.048714 seconds to load. Memory usage: 5.97 M