Per me mar lejen e punes per Malin e Zi

 

Publikuar më 25 Mar, 2019 | Numri i Vizitave: 95 | ID: #7085
Shpërndaje   Ruaje   Largo shpalljen e preferuar   Printo   Raporto  


Numëri i telefonit:   +38267520748
Vendi:   Kosovë
Rajoni:   Prishtinë
Info shtes për adresë:   Podgorica

Përshkrimi

Të marrësh lejen për leje pune dhe leje qëndrimi në Mal të Zi sa më shpejt të jetë e mundur. I sigurt, i shpejtë dhe efikas Për punë sezonale dhe punë të rregullt. Të punosh individualisht ose me kompaninë e tyre për të punuar në Malin e Zi. Personat e interesuar duhet të kontaktojnë numrin / viber: +38267520748


Info:
Emri: Leje pune per Malin e Zi

Dërgo e-mail shitësit

Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.


 

Shpallje te ngjajshme

Per me mar lejen e  punes per Malin e Zi

Per me mar lejen e...

Kosovë, Prishtinë
Ma lehte per leje pune per Malin e Zi

Ma lehte per leje...

Kosovë, PrishtinëThis page took 0.053060 seconds to load. Memory usage: 5.81 M