Kërkojmë disa menaxher/e të marketingut për marketingun në teren.

 

Publikuar më 18 Mar, 2019 | Numri i Vizitave: 127 | ID: #7053
Shpërndaje   Ruaje   Largo shpalljen e preferuar   Printo   Raporto  


Numëri i telefonit:   +38344708070
Vendi:   Kosovë
Rajoni:   Prishtinë
Info shtes për adresë:   Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, t

Përshkrimi

Kërkojmë disa menaxher/e të marketingut për marketingun në teren.

Eksperiencat
• Të ketë pervojë pune në marketing
• Të ketë fakultetin e ekonomisë të kryer për Marketing (ky kriter nuk është obligativ, por përparësi kanë aplikantët të cilët e permbushin këtë kriter)
• Të ketë aftesi komunikuese dhe dukje te mire fizike
• Të ketë vetë motivim dhe vete iniciative • Të jete pozitiv
• Të ketë patent shofer

Tjera :
Pagesa bëhet me rrogë bazë dhe sipas realizimit ku mund të variojë prej 500 deri në 1500 euro ose më shumë sipas aftësive të aplikantit.

Ju lusim të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre me një fotografi në email adresën [email protected], për cdo pyetje poashtu mund të referoheni me shkrim në email adresën e njëjtë.

Për pyetje shtesë mund të na shkruani edhe në viber: +383 44 70 80 70
Web: www.gazetalajm.com


Info:
Emri Juaj: Kushtrim
Më shumë shpallje nga ky përdorues

Dërgo e-mail shitësit

Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.


 

Shpallje te ngjajshme

Elektricist(Gjermani)

Elektricist(Gjermani)

Kosovë, Prishtinë
Koordinator Projekti (Gjermani)

Koordinator...

Kosovë, Prishtinë
Saldues (Gjermani)

Saldues (Gjermani)

Kosovë, Prishtinë
Mjeshtër i lyerjes/Nëpunës (Zvicër)

Mjeshtër i...

Kosovë, PrishtinëThis page took 0.053019 seconds to load. Memory usage: 5.86 M