Ngjyrosës (Gjermani)

 

Publikuar më 13 Mar, 2019 | Numri i Vizitave: 153 | ID: #7043
Shpërndaje   Ruaje   Largo shpalljen e preferuar   Printo   Raporto  


Numëri i telefonit:   049720999
Vendi:   Kosovë
Rajoni:   Prishtinë
Info shtes për adresë:   Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, t

Përshkrimi

Ngjyrosës (Gjermani)

Pershkrimi :
Aek tec GmbH është një kompani mesatare me rreth 100 punonjës në fushën e përpunimit të metalit. Të pajisur me makineri moderne ne prodhojmë pjesë të ndryshme nga metali. Duke u bazuar në politikat tona kemi vendosur të punësojmë kandidatë dhe nga vendet në zhvillim duke përfshirë dhe vendet e Azisë dhe Evropën Juglindore.

Në po kërkojmë kandidatë të kualifikuar në pozitën: Ngjyrosës (Moler)

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Përgatitja punëve ngjyrosëse
• Përzierja e ngjyrave sipas udhëzimeve paraprake
• Prerja dhe ngjyrosja e pjesëve nga metali
• Përgjegjësi në lidhje me cilësinë e ngjyrosjes

Eksperiencat :
• Trajnim i përfunduar si ngjyrosës/përvojë paraprake në këtë fushë
• Idealisht, aftëai në leximin e skicimeve inxhinierike
• Mënyrë precise dhe e pavarur e të punësuarit
• I besueshëm dhe me shpirt ekipor

Aplikantët nga rajoni i Ballkanit luten që aplikacionin e tyre t'a dorëzojnë në kompaninë Punsohu EU SH.P.K e cila proceson aplikacionet në emrin tonë në këtë rajon.

Data e Skadimit: 31 Mars, 2019.


Info:
Emri Juaj: Kushtrim
Më shumë shpallje nga ky përdorues

Dërgo e-mail shitësit

Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.


 

Shpallje te ngjajshme

Kërkojmë disa...

Kosovë, Prishtinë
Inxhinier (Zvicër)

Inxhinier (Zvicër)

Kosovë, Prishtinë
Hotelieri (Suedi)

Hotelieri (Suedi)

Kosovë, Prishtinë
Ndërtimtari (Gjermani)

Ndërtimtari...

Kosovë, PrishtinëThis page took 0.061151 seconds to load. Memory usage: 5.86 M