Mjeshtër i lyerjes/Nëpunës (Zvicër)

 

Publikuar më 21 Feb, 2019 | Numri i Vizitave: 128 | ID: #6876
Shpërndaje   Ruaje   Largo shpalljen e preferuar   Printo   Raporto  


Numëri i telefonit:   +383 49 795 777
Vendi:   Kosovë
Rajoni:   Prishtinë
Info shtes për adresë:   Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, t

 

Përshkrimi

Mjeshtër i lyerjes/Nëpunës (Zvicër)

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Ndërtimi i zyreve të reja
• Krijimi i klientëve të rinj dhe ofrimi i këshillave për klientët ekzistues
• Mbikqyrja e zonës së punës dhe kontrolli i performancës
• Sqarimi, ofertimi dhe faturimi
• Disponimi i personelit dhe materialit
• Kjo mund të përfshijë edhe punën në sektorin e ndnërtimtarisë

Vendi: Olten, Zvicër.

Data e Skadimit: 14 Prill, 2019
Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro
Email: [email protected]


Info:
Emri Juaj: Kushtrim
Më shumë shpallje nga ky përdorues

Dërgo e-mail shitësit

Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.






 

Shpallje te ngjajshme

Punonjës në sektorin e riciklimit (Suedi)

Punonjës në...

Kosovë, Prishtinë
Depoist (Gjermani)

Depoist (Gjermani)

Kosovë, Prishtinë
Pastrues (Austri)

Pastrues (Austri)

Kosovë, Prishtinë
Sektori i Hotelierisë (Zvicër)

Sektori i...

Kosovë, Prishtinë



This page took 0.062676 seconds to load. Memory usage: 5.86 M