Teknik shtëpiak (elektricist, zdrukthëtar, punëtor sanitar) (GJERMANI)

 

Publikuar më 20 Feb, 2019 | Numri i Vizitave: 136 | ID: #6871
Shpërndaje   Ruaje   Largo shpalljen e preferuar   Printo   Raporto  


Numëri i telefonit:   +383 49 795 777
Vendi:   Kosovë
Rajoni:   Prishtinë
Info shtes për adresë:   Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, t

 

Përshkrimi

Teknik shtëpiak (elektricist, zdrukthëtar, punëtor sanitar)

Divizioni i Shërbimeve të Zyrave është kompetent për menaxhimin e pronës dhe shërbimet e korporatave. Si pikë qendrore e kontaktit në mjedisin e punës, ju mund të përdorni kuptimin tuaj teknik dhe aftësitë teknike për të ndihmuar në përmirësimin e hapësirës tonë dhe vendeve të punës në baza ditore.

Misioni juaj:

· Ekzekutimi i pavarur i punës manuale dhe riparimet e vogla në ndërtesë

· Kontakti qendror p punonjësit dhe ofruesit e shërbimeve të jashtme

· Organizimi, koordinimi dhe ekzekutimi i pavarur i lëvizjeve të brendshme

· Koordinimi i masave të rindërtimit

· Mbështetja e Menaxhmentit tonë në fushën e menaxhimit të energjisë, furnizimit dhe deponimit

· Identifikimi dhe zbatimi i potencialeve të optimizimit dhe reduktimit të kostos

· Zbatimi dhe respektimi i direktivave dhe standardeve ligjore si dhe të gjitha rregulloreve për sigurinë në punë në të gjithë punën e përditshmeInnoGames GmbH
Friesenstraße 13,
20097 Hamburg

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro


Info:
Emri Juaj: Kushtrim
Më shumë shpallje nga ky përdorues

Dërgo e-mail shitësit

Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.


 

Shpallje te ngjajshme

Mekanik i Aviacioneve (Gjermani)

Mekanik i...

Kosovë, Prishtinë
Koordinator Projekti (Gjermani)

Koordinator...

Kosovë, Prishtinë
Mjeshtër i pajisjeve dhe aparaturave

Mjeshtër i...

Kosovë, Prishtinë
Saldues (Gjermani)

Saldues (Gjermani)

Kosovë, PrishtinëThis page took 0.055971 seconds to load. Memory usage: 5.86 M