Punëtor i kualifikuar/Murator/Betonier/Prodhues i betonit

 

Publikuar më 19 Feb, 2019 | Numri i Vizitave: 172 | ID: #6862
Shpërndaje   Ruaje   Largo shpalljen e preferuar   Printo   Raporto  


Numëri i telefonit:   +383 49 764 800
Vendi:   Kosovë
Rajoni:   Prishtinë
Info shtes për adresë:   Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, t

 

Përshkrimi

Detyrat tuaja:
· Të gjitha aktivitetet e kërkuara profesionale
· Metoda e pavarur e punës dhe pajtueshmëria me rregulloret aktuale

Profili juaj:
· Ju duhet të keni përfunduar trajnimin si një betonier, trajnimin për trajtimin e betonit të prefabrikuar, si muratur apo ndonjë trajnim tjetër ekuivalent.
· Të jeni artizanal, i besueshmëm dhe fleksibilil.
· Përvojë në ndërtimtari.
· Të posedoni patent shoferin, kategoria B.

Hochbau Engel GmbH
Otto-Hahn-Strasse 21
D-63456 Hanau
[email protected]

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.


Info:
Emri Juaj: Kushtrim
Më shumë shpallje nga ky përdorues

Dërgo e-mail shitësit

Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.


 

Shpallje te ngjajshme

Depoistë

Depoistë

Kosovë, Prishtinë
Kuzhinier/e(Gjermani)

Kuzhinier/e(Gjermani)

Kosovë, Prishtinë
Kopshtar (Gjermani)

Kopshtar (Gjermani)

Kosovë, Prishtinë
Menaxher i Kompenzimeve (Zvicër)

Menaxher i...

Kosovë, PrishtinëThis page took 0.048459 seconds to load. Memory usage: 5.86 M