Menaxher Projekti (Kanadë)

 

Publikuar më 14 Feb, 2019 | Numri i Vizitave: 149 | ID: #6839
Shpërndaje   Ruaje   Largo shpalljen e preferuar   Printo   Raporto  


Numëri i telefonit:   +38349796777
Vendi:   Kosovë
Rajoni:   Prishtinë
Info shtes për adresë:   Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, t

 

Përshkrimi

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Menaxheri i Projektit është përgjegjës për menaxhimin e projekteve të konsumatorëve nëpërmjet ndërveprimit me departamente të ndryshme dhe duke siguruar komunikim dhe mbështetje të vazhdueshme për klientët e jashtëm për të përmbushur objektivat e organizatës.
• Shqyrton urdhrat e blerjes dhe kontratat e shitjes për të siguruar përmbushjen e detyrimeve ligjore;
• Negocimi dhe menaxhimi i nënkontrakteve
• Koordinon me departamentin e blerjes prokurimin e lëndëve të para
• Ndihmon departamentin e inxhinierisë / hartimit. koordinatorin e prodhimit dhe konsumatorët në respektimin e orareve të projektit;

Eksperiencat :
• Diplomë Bachelor, në Teknologjinë e Inxhinierisë civile ose certifikatë të menaxhimit të projektit ose certifikatë ekuivalente në ndonjë kolegj.
• Të kuptojë të teoritë dhe parimet inxhinierike, si dhe standardet inxhinierike kanadeze
• Shkathtësi komunikimi
• Aftësi efektive për zgjidhjen e problemeve dhe për vendimmarrje
• Aftësi të mira negociuese
• Njohuri dhe përvoja me vizatimet strukturore dhe detajet brenda industrisë së çelikut strukturor, si dhe eksperiencë në fabrikimin e çelikut dhe ereksionit
• I përpiktë në punë, pjekuri, besueshmëri, aftësi për të punuar nën presion duke ofruar shërbime të jashtëzakonshme të klientit. Njohja e punës së programeve të Google Suite, Microsoft Word, Excel, Projekti dhe të tjera; përvojë kompjuterike me AutoCAD të preferuar;

Data e Skadimit: 11 Prill, 2019.

Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro.

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu


Info:
Emri Juaj: Kushtrim
Më shumë shpallje nga ky përdorues

Dërgo e-mail shitësit

Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.


 

Shpallje te ngjajshme

Mirembajtes i Bicikletave (Gjermani)

Mirembajtes i...

Kosovë, Prishtinë
Elektricist (Gjermani)

Elektricist...

Kosovë, Prishtinë
Zdrukthëtar (Gjermani)

Zdrukthëtar...

Kosovë, Prishtinë
Ndërtimtari (Gjermani)

Ndërtimtari...

Kosovë, PrishtinëThis page took 0.050514 seconds to load. Memory usage: 5.86 M