Punësim për Infermieri në Gjermani

 

Publikuar më 28 Oct, 2018 | Numri i Vizitave: 187 | ID: #6698
Shpërndaje   Ruaje   Largo shpalljen e preferuar   Printo   Raporto  


Numëri i telefonit:   +383/43-890333
Vendi:   Kosovë
Rajoni:   Prishtinë

 

Përshkrimi

Firma Careplacement GmbH-Dega në Kosovë ju ofron mundësi punësimi në Gjermani, Pra vetëm në e infermierisë dhe ata që kanë dëshirë të lajmrohen në kontaktin tonë +383/43-890333. Lidhja është direkte me stafin gjerman të kësaj kompanie.


Info:

Dërgo e-mail shitësit

Ju lutemi shkruani tekstin e shfaqur në imazhin e më poshtëm.


 

Shpallje te ngjajshme

Elektricist (Gjermani)

Elektricist...

Kosovë, Prishtinë
Murator(Gjermani)

Murator(Gjermani)

Kosovë, Prishtinë
Murator (Gjermani)

Murator (Gjermani)

Kosovë, Prishtinë
Depoist (Gjermani)

Depoist (Gjermani)

Kosovë, PrishtinëThis page took 0.037165 seconds to load. Memory usage: 5.68 M